Det ska firas nationaldag på Nordens Hus idag. Vi har fått en särskilt inbjudan från svenska ambassadören så det blir festligt värre i eftermiddag. Lillskruttan får följa med medans de andra två flickorna nu är så stora att de klarar sig själva. Karin ska leka med en kompis och Anna ska gå på kalas.

Av någon anledning blev de båda två helt plöstligt som två små tonårsflickor. Utbrytar- och frigörelseprocessen har redan startat. Och när jag tänker efter så var jag precis lika dan när jag var liten. Nu börjar det stora kalaset. Och jag vet vad jag har att vänta mig 😉

2 dagar i 5:2 har avklarats i veckan och jag känner redan resultat och en stor skillnad. Den här metoden är baske mig den bästa jag provat någonsin. Dessutom har jag cyklat två dagar den här veckan.

Det ska vi fira med sushi och vitt vin i kväll.

Ha nu en riktigt trevlig Nationaldag!

Du kanske också gillar

[instagram-feed]