Okategoriserade

Face the facts

Alltså. Det här är ju inte klokt. Här har jag varit extremt duktigt hela våren där träningen fungerat finemang. Jag har kommit gång med spinning. Jag har kört strykeövningar. Och jag har hållt ett rejält aktivt liv.

Men vågen har inte rört sig en millimeter. Inte ett gram har jag gått ner trots att jag totalt har förändrat mina konditionsvanor.

Idag. Just idag fick jag nog och letar tillbaka till en gammal beprövad variant som jag vet fungerar. Jag har registrerat mig på viktklubb.se

Nu kör vi helt efter det programmet fram till semestern 6. juli för att sedan försöka hålla kvar relativt bra under semestern för att sedan öka på programmet i augusti.

För det vore väl själva sjutton att det ska vara så svårt att dra bort de där extra kilona jag nu går runt och släpar på.

Om jag analyserar vad det är som gjorde att jag lyckades då så kan jag helt enklet konstatera att det är fokus och dokumentationen som saknats i vårens program. Jag har haft koll på min träning via mitt loopband. Däremot har jag inte haft någon som helst koll på min mathållning.

Den (eller de) gången som jag lyckats är när jag haft en tät uppdatering på bloggen och följt ett mer kontrollerat matschema.

Vilket klassas helt som common sense. Så nu kör vi!

lifestyle

Du kanske också gillar