Familj

En dag helt utan obligations

Jag vet inte när det hände senast men helt plötsligt stod det absolut ingenting i  kalenderna. Kändes först ganska konstigt, som om – vad ska jag göra nu då?

Dagen tillbringades i stallet med flickorna. Det borstades och gjordes håruppsättningar. Stackars Feykir ser ut som en unicorn för tillfället.

Kvällen fortsattes lugn och vi tittade först på Frozen och därefter Toy Story.

Det bästa med dagen är att mitt stickprojekt tog ett rejält skutt framåt och jag är nästan klar med den 84 cm långa bodyn! Det jag funderar på just nu är om jag ska ha kort ärm eller följa den isländska västvarianten?

I dag har vi lite mer på agendan vilket känns riktigt bra. Just nu har jag en mjuk pepparkaka i ugnen och den ska vi festa på under ett julpyssel i Nordens Hus. Innan dess ska vi gå på jultomtejakt i Öskuhlid, den lilla skogen vid mitt vinterbadsställe.

15327330_10155456155774186_5765604183392945604_n

Du kanske också gillar