Stormen börjar dra in och just nu snöar det kraftigt. Covid-12 breder än mer ut sig och just nu har vi 12 som ligger på sjukhus, 473 smittade och 22 har tillfrisknat.
I går bjöds det på konserter och teater i direktsändning. Våran countrystjärna Helgi Björns bjöd hela befolkningen hem till sin där han i direktsänding sjöng och spelade sina kändaste låtar. Gästartist var vår allas sångfågel Salka Sól.

Helgi Björnsson och reidmenn Vindarna

I går kväll åt vi hamburgare med hemmagjorda hamburgebröd inga minisar den här gången dock.

I dag kommer de att hålla gudtjänst och söndagskola i direktsändning. Tänk det är nästan som förr i tiden, på mormor och morfars tid, då folk i byarna lyssnade på gudtjänst i radio.

Det är också tur att vi har hästarna. Det ger en tillflyktsort och vi kan vara obehindrat ute utan att behöva tänka på eventuella smittrisker. Får du dessutom nygräddade våfflor så blir livet än sötare 🙂

Dagens inneväder började med en härlig workout framför tv:n. De här övningarna som Pamela Rief gör passar mig riktigt bra och målsättningen är nu att köra en av hennes program – varje morgon. Den här körde jag idag:


Därefter ska köket få sig en rejäl genomgång. Lådor och skåp inklusive front behövs rengöras.

På menyn i dag vankas lamm. Det ska bli Richies Steins fantastiska lamm/auberginegryta med ris.

Ha nu en riktigt skön söndag!

Du kanske också gillar

[instagram-feed]