Ett av det som Wellobe predikar om är att ge sig själv en belöning för varje steg du lyckas med. De sätter fram delmål och slutmål. Första delmålet brukar vara när du kört ett tag och lyckats gå ner några kilon.

Jag tog steget än längre för det faktum är – mitt första delmål är helt enkelt att komma igång. Det har legat och grott en längre tid men jag vet sen tidigare år att är jag inte 100% motiverad så rinner allt ut i sanden efter första veckan. Därför började jag med att belöna mig själv, redan igår. NU är jag igång och det känns bra.

Belöningen var en rosa knutblus från Lindex. 🙂

Som slutmål har jag att jag ska beställa en vit knutblus från Stenströms. Den har jag skrivit om förut och det är den som vår fina Landläkare har.

Nästa delmål är att gå och klippa sig. De öppnade för tidsbeställning i går och så fort som jag såg det ringde jag och beställde tid. De öppnar igen den fjärde maj och jag fick tid redan den 5:e. Jag funderar på att klippa en längre bob, typ den här:

I går var jag ute och red och idag ska jag köra ett av Pamela Rief programmen på lunchen. Maten fungerar bra och gårdagens fisk med bulgur var ljuvligt gott 🙂

Ha en bra dag – where ever you are.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]