Covid-19 Jul

Provsmakning av julöl – på zoom!

2020 torde gå under begreppet ”då den nya tekniken klev in till våra hem”. Vilket verkligen beskriver hur kreativ människan egentligen är. Det finns inget som stoppar oss. Inte ens Covid-19 kan få oss att strunta i tidigare traditioner. Vi gör dem ändå. Men vi gör dem annorlunda.

Årets provsmakning av julöl blev därför en annorlunda variant.

Jag fick sex sorters öl hemskickat till mig. Det måste ha varit ett svårt val för på vår vin- och spritbutik finns det inte mindre än 93 olika sorter! De här sex var enbart från isländska ölbryggerier och hade en bred variation. På zoom fick vi en person från öl-skolan som gick igenom sorterna och berättade om smak, utseende och la däremellan in lite roliga inslag om isländsk tradition och andra ”nyttiga” saker som var värt att veta.

Fördelen med det här är att även våra utomlandskontor kunde vara med så vi hade personal från Island, USA och Serbien.

Du kanske också gillar