Träna hemma med Growingannanas

28-day hit it harder – home work challenge

När julhelgerna var slut så kände jag mig också HELT slut. Jag var stel, hade värk och kunde knappt knyta skorna. INGA kläder passade då jag hade lyckats dra på mig massvis med extra kg.

Som alla de andra gångerna startade jag ett program på Wellobe och den här gången fungerar allt jättebra. Jag loggar allt där allt är i princip tillåtet. Om jag vet att det vankas det där lilla extra brukar jag planera det med att äta mindre under dagen för att kunna hålla dagsintaget i takt.

Det jag också har lyckats bra med är träning. Om det var något som jag i princip aldrig fick till när jag jobbade nere i Borgartun så var det just träning. Den tiden fick oftast användas till att transportera sig för att kunna passa tiden till barnen aktiviteter.

Nu har jag upptäckt den djungel av jättefina och superduktiga personliga tränare på nätet. Det började nog med att jag följde Pamela Rief och jag gör hennes program även idag men just nu följer jag en annan tyska som heter Anna. Hennes träning är stenhård och jag känner hur mycket starkare jag blir.

När jag började hade jag en vikt på 81,9 kg och i dag nådde jag mitt andra delmål. 73.5 kg

Vi mitt delmål ser måtten ut så här:

01.03.2021
Stuss99
Lår55
Vad39
Arm29
Bröst95
Midja92

Idag starde hon en ny 28-days challenge. Så nu kör vi och det ska bli intressant att se hur måtten kommer att se ut efter 28 dagar 🙂

Första övningen hittar du här:

Du kanske också gillar

[instagram-feed]