Adventskalender 2021 Jul

Adventskalender bakåtvänd 30 november

När jag förra året hade suttit hemma och jobbat, varit i lockdown från alla aktiviteter och klarat av julens och nyårets alla gotterier stod vikten på 83 kg. Jag var dessutom i så dålig form att jag hade svårt att knyta skorna. Ryggen, nacke, axlar och höfter var i ständig värk. Mitt nyårslöfte till mig själv var en boost för bättre hälsa. Jag började med att jympa till Sofia på svt men insåg snart att jag behövde ett större program. Jag hittade då Anna från Österrike som kallar sig för Growingananas och hon gör veckoprogram som är precis lagom långa men ändå resultatbaserade.

Nu har jag följt henne i snart ett år och jag minns inte ens när jag var i bättre form än nu. Jag är stark. Jag har som bonus gått ner och vikten ligger nu emellan 68-70 kg. All värk är borta.

Vem är då denna Anna? Ja det här är morgonens program och här finner ni även hennes Youtube-kanal.

Efter dagens 30 minuters program kände jag att det här är det jag vill vara tacksam för idag.

Här ser vi först en bild från förra julen och nedanför en bild som togs i september. Det skiljer många kg men också rejält med muskelmassa.

OM Adventskalender Bakåtvänd:

Syftet med kalendern är att den är varje dag börjar med en öppen och tom lucka. Tanken är att du varje dag ska fylla luckan med något som du har upplevt och/eller är tacksam för just den här dagen.

I dag är jag tacksam för att jag har tagit tillbaka min hälsa och att jag njuter dagligen av motion.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]