Adventskalender 2021 Jul

Adventskalender bakåtvänd 1 december

När äldsta flickorna var yngre så dansade de ballroom och latin. K dansade med en ett år äldre grabb A och vi mammor kom direkt jättebra överens. Tiden gick och K ville inte längre dansa men sen den dagen har vi fortsatt att ha kontakt.

Vi brukar träffas och äta lunch.

Det blir som ett trevligt avbrott i den annars vanliga vardagen och vi varje gång går vi till en ny där vi aldrig varit förut. När nu mamma A fyllde 45 år så gav jag henne en överraskning. Och vad passar då bäst? Jo, att gå ut och äta lunch.

Vi gick till Nautholl som ligger så vackert nere vid Kopavogsstranden och dagen till ära bjöd på ett smällkallt vinterland med klarblå himmel. Fantastiskt vackert.

Vi tog jul-lunchen och den var verkligen en utav de bättre jul-luncher jag varit på. Verkligen vackert för ögat att se på och smakade ljuvligt. Till förrätt serverades fyra smårätter som var naggande goda och till huvudrätt valde jag kalkon och A hamborgarhryggur. Jag valde chokladmousse till efterrätt och A tog Ris ala mande.

Verkligen jättegott!

OM Adventskalender Bakåtvänd:

Syftet med kalendern är att den är varje dag börjar med en öppen och tom lucka. Tanken är att du varje dag ska fylla luckan med något som du har upplevt och/eller är tacksam för just den här dagen.

I dag är jag tacksam för min okomplicerade, roliga, trevliga och härliga Andrea. Hon har fötterna på jorden och söker precis som jag upplevelser i livet. Just nu spelar hon i ett band bara för att hon fick för sig att det vore väl trevligt att kunna spela gitarr? Vi träffas på luncher och ibland cyklar vi även tillsammans.

Du kanske också gillar