Adventskalender 2021 Jul

Adventskalender bakåtvänd 16 december

Att bli lycklig över en julgåva. I dag fick vi julklappen från mitt jobb. De brukar slå på stort och vi får alltid något magnifikt. Jag har nog aldrig blivit missnöjd men något år har jag varit mindre nöjd. Det kan låta otänksamt särskilt med tanke på att det inte alls är någon självklarhet att du ska få en massiv julklapp. Eller jo, jag säger nog som pappa Clark i Christmas Vacation; don´t take away anything when you are expecting it.

Anyway, årets julgåva träffade mitt i prick. Jag fick ett massivt presentkort i en sportaffär. Som säljer PEAK PERFORMANCE!! Och hör nu mina vänner på den HÄR historien 🙂

Jag hade redan förra helgen besökt butiken eftersom jag ville vara säker på att min storlek och jacka fanns kvar. Jag hade lagt undan en svart – men jag hade också sneglat på den vita jackan. Under veckans gång så var det nog allt den vita som hägrade mer än den svarta.

Why always wear black?

Jag tog med mig KI som smakråd som precis som jag tyckte att den vita var så fantastisk.

Sagt och gjort, jag rullar upp mitt presentkort och betalar den återstående summan. Då råkar jag se en svart fläck på ena armen och jag ber killen om att få en jacka som inte varit upp-packad. Javisst, den här jackan kan vi ju inte sälja säger han och piper in på lagret. För att komma lommen tillbaka och säga att det här var visst den sista. Det kommer en annan personal och säger att om du nu vill ha den här jackan så kan vi ge dig rabatt. Jag ska ta summan tillbaka och så gör vi en ny transaktion.

När hon ser presentkortet så blir hon fundersam och piper in på lagret igen. Hon återkommer efter en kort stund och säger. Vi ger tillbaka rabatten på ditt kreditkort.

Och hon ger mig 30% rabatt!

Jag går alltså ut ur butiken med MER pengar på mitt kort innan jag gick in.

Och jackan då? Jamen den lilla fläcken kunde vi knappt hitta när vi kom hem 🙂

En bild på min jacka som jag hittat på PEAKS hemsida. Och visst är den ursnygg?!?

OM Adventskalender bakåtvänd

Syftet med kalendern är att den är varje dag börjar med en öppen och tom lucka. Tanken är att du varje dag ska fylla luckan med något som du har upplevt och/eller är tacksam för just den här dagen.

I dag är jag tacksam för min nya jacka

Du kanske också gillar

[instagram-feed]