Adventskalender 2021 Jul

Adventskalender bakåtvänd 19 december

Fjärde advent. Tänk nu är det snart julafton och på tisdag åker vi till Sverige. Dagen börjde med träning i jultema och en frukost med tändning av fjärde ljuset. Jag kvistade sedan ner till Smaralind för att byta ett par byxor och köpte en röd sidenskorta istället. Den kommer att passa jättebra till kavajen som jag köpte igår.

Därefter åkte vi och tittade till hästarna. De hade det bra även om det var aningen blött. Vi hann även med en sväng till Selfoss och gick i den nybyggda ”gamla stan”. Faktiskt ett riktigt härligt koncept där man byggt nya hus efter riktigt gamla hus som inte finns längre.

På väg hem var alla hungriga så vi åkte ner till matgallerian och åt en riktigt bra hamburgare.

Det blev så dags för lilla julafton för det finns ingen anledning att ta med sig alla de här paketen till Sverige. Jag fick två fina muminkoppar och en riktigt fin kokbok som jag önskat mig. Annars var det nog mest Disa som fick julklappar.

OM Adventskalender bakåtvänd

Syftet med kalendern är att den är varje dag börjar med en öppen och tom lucka. Tanken är att du varje dag ska fylla luckan med något som du har upplevt och/eller är tacksam för just den här dagen.

I dag är jag tacksam för en fin fjärde advent.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]