Okategoriserade

Adventskalender bakåtvänd 21 december

Klockan 3 ringde väckarklockan så det blev inte många timmars sömn. På sätt och vis var vi lite för tidigt ute men å andr sidan – hur skönt var det att inte behöva stå i kö på flygplatsen? Resan gick riktigt bra och den här gången hade vi planerat att göra resan lite annorlunda. Resdag är alltid en resdag så istället för att åka direkt vidare med tåget tog vi ett par timmar i Stockholm innan resan bar vidare till slutstation.

Vi gick till NK och såg julskyltningen. Den var lika anmärkningsvärd som alla de andra åren. Jag berättade för flickorna att när jag var liten gick vi alltid på julskyltning och NK hade alltid den bästa skyltningen.

Därefter gick vi vidare till Gamla Stan och såg de vackra gränderna som nu var pyntade med julbelysning. Vi stannade och åt på en liten tacorestaurang.

Timmarna flög iväg och vi lämnar ett iskallt Stockholm bakom oss. Resan gick vidare till Rättvik som var vår slutstation idag,

OM Adventskalender bakåtvänd

Syftet med kalendern är att den är varje dag börjar med en öppen och tom lucka. Tanken är att du varje dag ska fylla luckan med något som du har upplevt och/eller är tacksam för just den här dagen.

I dag är jag tacksam för stunden i Stockholm och att jag nu äntligen är i Sverige

Du kanske också gillar

[instagram-feed]