Cykel

Vardagslyx

Att ha en livspartner där det finns rum för både dina egna och gemensamma intressesen är lyx. Det låter kanske torftigt att säga att jag och B har kanske inte så jättemånga gemensamma intressen men de vi har är verkligen genuina. Ett av det som B och jag delar är att cykla och upptäcka nya områden och nya upplevelser.

Dagen var fantastiskt vacker med klarblå himmel, vindstilla och sådär lagom varmt i isländska termer. B slöt upp till mitt jobb och vi cyklade iväg längs med Reykjaviks strand, mot operahuset Harpan och vidare ut mot Seltjarnarnes. Jag hade inte sagt något men när vi närmade oss den delen som kallas för Grotta sa jag att här ska det finnas en ny restaurang – ska vi åka dit?

Det var fortfarande ljummet ute och restaurangen såg verkligen inbjudande ut med sin stora uteservering. B undrade om jag hade tänkt att vi skulle äta här så svarade jag att jag hade redan arrangerat med flickorna om att de fick klara sig själva den här kvällen.

Restaurangen hade italienskt tema och det fanns allt från bruschetta, antipasta, pizza och andra italienska smårätter. Vi valde en av pizzorna att dela på.

Totalt cyklade vi 36 km den här kvällen. Något att minnas i vinter!

Du kanske också gillar

[instagram-feed]