Småprat

Mysfaktor

Jag måste väl erkänna att jag inte är någon större fiskare. Jag fiskar i princip bara när jag är i sommarstugan i Jämtland. Då står det högst på listan att åka ut med båten och fiska abborre och gädda. Jag bokstavligen älskar stekt abborre men Gäddan – nej tack – fast den är ruskigt rolig att fiska. Är den riktigt stor så får du en rejäl kamp.

Just nu har jag upptäckt serien Fiskeliv som ger mig en sådan där härlig mysfaktor så här på förhösten. Nu har jag förstått att det här är ingen ny serie i Sverige men den går nu som ny serie i den isländska televisionen, så då får jag kanske kalla den för ny? Och jag blir sådär jättevarm när jag får mysa av den svenska naturen, härliga diskussioner och fiskeupplevelser.

Samtidigt sitter jag och stickar på min nya tröja. Jag hittade murriga höstfärger som går i orange, brunt och vinrött och kommer att passa perfekt till mina nya Lundhagsbyxor.

Bild hittad på Google

Du kanske också gillar

[instagram-feed]