– it is not enough to do your best. You must know what to do – then do your best.

Konståkning

Figure skating – axel in the house

Disas framgångar och talang inom skridskor är fantastiska. Klockan rinde okristligt tidigt denna söndagsmorgon. Det vankades träningstävling. Hår skulle göras iordning och vi skulle vara på plats redan halv åtta.

Men denna ljuvliga stund är värt denna tidiga morgon. Att få vara en liten del av hennes utveckling är en sådan fantastisk fin upplevelse att jag njuter varje sekund.

Programmet gick bra. Det är ett nytt program som hon fick nu i somras och här har de nu lagt till en rad tekniska moment som axel, double toloop, för att inte tala om den sista spin där hon nu sträcker ut ena benet. Det sista krävs en enorm prestation och styrka. Och det är väl Disas största fördel. Hon är stark som en oxe.

Du kanske också gillar