Höst

Fantastiska höst

Jag kan nog inte säga det tillräckligt många gånger. Isländska hösten levererar dag efter dag med fantastiska färger, blå himmel och ett krispigt klart väder. I morse hade vi frost. Gräset låg silvervitt och bilarna var täckta med en tunn hinna av vit frost som smälte direkt när solens strålar smekte dem.

Sommarblommorna går visserligen på sista versen men de får faktiskt stå ett tag till.

Däremot gjorde jag iordning en kruka med dessa djuprödrosa erikor.

Nu inväntar jag cyklamen som är en annan fantastisk blomma som jag alltid dekorerar middagsbordet med. Tills dess njuter jag av rosor med höstens vackra färg. Orange.

Nu är jag oftast på plats när jag jobbar men vissa dagar jobbar jag fortfarande hemmifrån. Det som jag lärde mig i Covid var att alltid ha lite liv och röresle runt mig när jag jobbade. Det ingav ett sorts lugn. Det finns många fina youtube kanaler där du kan sitta på ett café i New York, Paris eller någon annan storstad. Du kan också sitta ett hus vid en sjö. Som den här där du även får in höstens färger.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]