Adventskalender 2022 Jul

Bakåtvänd Adventskalender – 30 novmeber

Det har varit en tung höst för våran KI. Det är som att glädjen slocknade när hon tappade betyget i matte som gjorde att hon inte kom in på den skola hon ville. Det var nog inte heller hela sanning utan det har helt enkelt varit riktigt jobbigt att stiga in i tonåren, massor av saker runtikring henne förändrades som av naturliga skäl gjorde att hon gick in i något slags mörker.

Vi försökte först med psykolog men det hjälpte föga. För en månad sedan togs beslut om att få hjälp på traven med lite medicin. Det skulle ta 3-4 veckor innan den verkade.

Idag är livet ljusare. Det märks på henne att hon är lättare i sinnet. Att hon trivs bättre med livet och hon söker sig till oss igen. Varje sak är inte längre något jätteberg att bestiga utan hon tar för sig självmant.

Idag började hon ta tag i övningskörningen igen.

Så i dag är jag tacksam för att det finns ett ljus i tunneln även om det vid tillfället känns ganska svart. Ljuset till ära så inköptes ett nytt fint ljus.

Om Bakåtvänd Julkalender

Syftet med kalendern är att den är varje dag börjar med en öppen och tom lucka. Tanken är att du varje dag ska fylla luckan med något som du har upplevt och/eller är tacksam för just den här dagen.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]