Adventskalender 2022 Jul

Bakåtvänd Adventskalender – 17 december

Dagen då kräksjukan nådde detta hus. Disa började redan igår kväll och har mått dåligt hela natten och varit allmänt hängig med feber hela dagen. Kräk i annan bemärkelse är även denna kräksnö som bokstavligen vräkt ner sedan i går kväll. Vi har fått över en meter snö på mindre än ett dygn. Inte mig emot för finns det något mysigare än att vara inomhus i en rejäl snöstorm?

Dagen till ära – förutom att jag har hängt rund en sjuk liten Disa – har jag gjort 2 kg julköttbullar. Hittade ett recept från favoriten Mannerström där han använder både äpple och nejlika i köttbullarna. Det luktade jul i hela huset när jag stekte dem.

I kväll blir den annan rätt från Herr Mannerström och det var ett önskemål från husbonden. Vi satt och slötittade häromkvällen och när jag hamnade på denna youtubefilm så gick B igång och sa att det här vill jag få!

Skomakarlåda al la Mannerström

Om Bakåtvänd Julkalender

Syftet med kalendern är att den är varje dag börjar med en öppen och tom lucka. Tanken är att du varje dag ska fylla luckan med något som du har upplevt och/eller är tacksam för just den här dagen.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]