14 days Challange Träning

Träningen är tillbaka

Jag fick Covid tidigt i höstas och med den dog träningen. Det var som att min energi aldrig kom tillbaka och jag var småförkyld, snorig, hostig och ja helt orkeslös. Jag tror också mina 50+ besvär eskalerade med kraftiga blödningar och hormonella förändringar tog den lilla extra energi som fanns kvar. Innan julafton gick jag på sparlåga. Så kom jag ihåg mitt senaste blodprovstest att jag hade både D och Järnbrist och det var som att ekvationen trillade på plats.

Jag startade en vitaminkur med Lyse (A och D) Järn och C för att sedan även lägga till Magnesium flera B vitaminer inklusive folesyra. Nu, en vecka senare har energin kommit tillbaka.

I går tränade jag för första gången. Jag gjorde en 30 minuters No Jumping och jodå, nog kändes det att formen inte är på topp. Så hittade jag denna 14 days Back to Basics Challenge med Anna som jag nu följt i flera år. Så även om jag haft en aktiv träning under flera år så är jag nog med handen på hjärtat tillbaka till en nybörjare. Så i dag kör vi dag nr II i denna cirkel.

I dag blir det denna:

Du kanske också gillar

[instagram-feed]