Det var det. Den här gångens upplaga av Landsmot har gått till ända. Jag är ruskigt trött och även om jag inte drack en droppe alkohol så är det grymt jobbigt att STÅ i en monter från kl 10-20 varje dag. Jag är ändå rätt nöjd med resultatet.

Och det trots att vi saknade en hel del turister. De lyste med sin frånvaro och det visste vi väl egentligen innan vi for. Det är ett mellanår så att säga då WM går i Österrike och de flesta turister spar sig inför nästa års Landsmot som då går i Reykjavik.

Och här ska smidas planer inför det. Här ska det börjas i tid för en gångs skull. Mina stickade islandshäst-tröjor är otroligt populära så nu gäller det att börja sticka på lagret 🙂

B hade jag anställt som barn-piga. Hur han skötte sig? Nja, nu hade han en ofantligt tur eftersom Landsmot hade arrangerat ett megastort lekland med hoppborgar, fölungar, kalvar, kattungar och aktiviteter så en viss herre kunde i godan ro sitta och titta på tävlingarna medans flickorna roade sig inne på leklandet. Å andra sidan så var alla nöjda och glada och det är huvudsaken…

Nu är vi som sagt hemma igen. En veckas jobb sen vankas det fem långa härliga semesterveckor i Sverige.

Underbart.

Flickorna är nu hos farfar och ska vara där fram till fredag så nu ska jag passa på och göra sådant som jag annars inte har möjlighet till. Efter jobb står nu ett träningspass på agendan. De var otroligt spända på att få vara en vecka hos farfar. Det finns så mycket djur att titta på. De ska valla in alla hästarna och de 12 fölen… jag antar att det är två smutsgrisar som kommer hem på fredag 🙂

Jag såg det var EFIT idag – fast det upptäckte jag försent så jag få hoppa den här gången.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]