Småprat

januari

Jag sitter och knåpar matsedel inför helgen och nästkommande vecka. För att få lite inspiration går jag in på olika matbloggar och matsidor. Och det får mig att inse att det är nog fler än vi som har det tomt både i kylskåp och i plånböcker.

Tur jag har en välfylld frys.

Helstekt lammlår går inte av för hacker…

I dag var jag och tränade för första gången sen julledigheten. Kändes förbaskat bra om du frågar mig. Mina nya skor jag fick i julklapp kändes kanon och min kondis hade inte krakelerat, snarare tvärtom. Undrar om jag kör får dåligt tempo eller för ”lätt”. Å andra sidan hade inte vikten heller krackelerat. Knappa kilot på alla de här dagarna känns inte som någon större katastrof. Det har varit värre som ni kanske vet.

Kanske har jag lärt mig att äta normalt och stoppa när jag är mätt?

I morgon är det fredag. Thank god for that.

Du kanske också gillar