Huset

Utifrån en spiktävling…

I går frågade jag B om han ville följa med ut till Bauhaus. Jag hade rökflis till min kyckling i tankarna och Bauhaus har det absoluta sortimentet för Weber. När vi kommer in i affären ser vi i entrén att de har en tävling i gång. Den som slår i en spik med minst slag vinner presentkort.

Det ska jag va med i, och sagt och gjort, jag spikar i för glada livet och så går vi och tittar på en det ena. Jag hittade mitt Hickoryspån och säger till B att vi borde gå och se vad sådana där plattor till entrén kostar. Vi har som bekant Europallar i entrén och det ser aningen schabbit ut, om du frågar mig.

Och dra på trisser, medans vi går där och tittar ringer telefonen, och har jag inte hamnat bland de bästa och ska vara med i finalen med chans till vinst.

Det blev en tredjevinst och ett presentkort på 5.000 isk. Visserligen var det fresande att köpa den där weberkniven men en ny entré kändes som ett nyttigare alternativ.

Så sagt och gjort. Det HÄR har vi pysslat med idag:

Du kanske också gillar