Jösses, en hel månad gick utan att jag överhuvudtaget tänkte tanken av att skriva här inne. Nå, nu ljuger jag allt lite… jag har tänkt tanken men inte kommit längre än så. Det finns så mycket annat som går före.

En liten princessa till exempel.

Och det är förstås inte så lite. Här har vi det bra. I vår lilla värld går vi mest omkring och myser. Julmyser av pyntet, lugnet och inte några som helst måsten. Jag måste erkänna att så här lite har jag nog aldrig gjort inför en jul. Förr fanns alltid en lång lista men i år finns det inte ens en liten lista.

Å andra sidan har jag hunnit med en hel del ändå.

Julkorten skickade jag i dag. Och med den notan i handen så är det tveksamt om det blir några fler julkort. Det kommer att bli en klasskillnad att kunna ha råd att skicka julkort i en framtid. För jösses vad dyrt det har blivit… rena rama rånet om du frågar mig.

Å andra sidan är julkort ohyggligt trevligt. Här på Island läser vi upp julkorten efter att alla julklappar delats ut. De har sin egna plats på julen.

I år är det första året i vårt nya hus. Det känns stort. Och trots att det är långt ifrån klart så har det fått sina ljuspunkter.

Som min entré – den gillar jag.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]