När det blir lov och ledighet förvandlas denna familj till sovande familjen. Idag slog vi alla rekord och sov till kl 11. Tillochmed lilltrynet sov förutom några gånger då hon vaknade och ville få mjölk.

Och det är väl det som är meningen med julen och ledighet. Att få vila upp sig. Att få vända på dygnet och ha det som allra bäst.

Julen har varit bra. Inga konstigheter. Inga drastiska förändringar. Nä, faktiskt inga förändringar alls. Same procedures as last time. Vi började julafton i skogen och vi tände vår årliga julbrasa, åt vår äggsmörgås och drack kaffe. Det följt med svensk jullunch, Kalle Anka, kyrkbesök kl 18 för att då ringa in den isländska julen. Väl hemma igen intogs den isländska middagen och så äntligen börjades julklappsutdelningen. Flickorna fick så många julklappar att de inte riktigt visste hur de skulle bete sig eller med vilket de skulle börja leka med.

En trevlig sak var spel. Klassiska familjespel. Vi har nu provspelat två av dem och vi har one more to go. Tänk att det är så skoj med spel. Lilla KI hade det lite jobbigt ett tag och har så svårt att förlora. Vem kan hon brås på, tro?

Du kanske också gillar

[instagram-feed]