Småprat

Snart slut…

Ja då var det sista dagen på 2012. Märkligt vad det här året gått fort. Jag tyckte jag satt nyss och gjorde en årskrönika för 2011.Och nu är det dags att göra en igen.

2012 har varit ett bra år. Det har hänt en hel del. Nytt hus, jag blev 40, flickorna flög själva för första gången och så avslutas året med att lilla syster kommer till världen. Vilken rikedom!

Vintern har anlänt till Island och igår var hela familjen ute och skottade snö. Tung 30 cm blötsnö hade lagt sig i drivor så vi knappt kom ut genom dörren. Och även om det var jobbigt så var det värt besväret för nu har det frusit på och snön har förvandlats till en ismassa. Det hade inte varit roligt att hugga bort den i dag…

Så är det då nyår i morgon och i år blir det lite annorlunda än de senaste nyårsaftarna då vi varit hos våra goda vänner ute på Fitjar. Det är så när en liten Disa kommit till världen och det kändes som ett lite för stort projekt att packa in alla barnen, vi och packning för en kväll. Vi blir här hemma istället. Vilket känns som ett bra beslut.

Jag har tänkt att göra en repris på min brors hummersoppa, grillad vitlökshummer och dancing chicken till varmrätt. Klockan åtta ska hela gatan samlas för att gå med facklor till en nyårseld.

2013 kommer bli ett bra år. Det tror jag bestämt.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]