Kommer ni ihåg programmet ”Sköna Söndag”? Det program som Catrin Jacobs körde under en längre period. Men det var faktiskt Jesper Alpengren som hade det först. Sen blev han utbytt eftersom femisterna inte villa ha en man som körde programmet för bara kvinnor. Och handen på hjärtat. Nog var han bättre? Ja, även om Catrin Jacobs gjorde det här bra så nådde hon inte riktigt ända fram. I alla fall i mitt tycke. Å andra sidan är jag en liten av en fan av Jesper. Jag bokstavligen älskade hans matprogram. Särskilt när han och Richard Nilsson körde i hop.

Sköna söndagar är alla fall något som etsat sig fast på något vis. Jag älskar söndagar. Den dagen då du får göra precis det du vill. Ledighet. Mys. Träning.

Själv började jag dagen med att gå och träna. Jag gjorde, som min mor alltid säger, en riktig genomkörare och svetten lackade långt ner på knäna 😉 Därefter la jag mig i heitapottin och blev sådär härligt mjuk i kroppen.

Eftermiddagen har jag ägnat mig tillsammans med mina flickor. Vi har gjort deras favoritsysselsättning. Titta på film. Först körde jag ett avsnitt av Rederiet. Därefter körde vi Halloween buddisar och som avslutning körde vi lite längtatilljulen film och tittade på ”julen i Svingen”. Ni vet den här norska underbara julkalenderna som gick för några år sen.

Nu vankas snart lammrygg, eller lammsadel, med potatis och brunsås.

Äkta söndag med andra ord,

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tt9GIjp_6Fg[/youtube]

Du kanske också gillar

[instagram-feed]