Huset Jul

Lussebak

Jag myser. Julmånaden är äntligen  här. Hemma har vi ordnat och donat med det mesta och jag har tillochmed fått en rad nya elkontakter av min käre make.

I lördags var stora fixardagen då B drog el och skruvade ihop de nya sängarna. Jag satte upp julbelysningen på balkongen och vi var i väg och köpte den sedvanliga lilla julgranen som står vid entrén. Jag ska ta en bild senare idag för nu har även vintern anlänt.

Vackra snön och kylan.

I går var jag hemma hos en kompis och bakade lussekatter. Det var en sådan fröjd att komma hem till den fina julbelysningen, tända ljus och njuta av ett tyst hus. Dagen till ära smakade jag av glöggen och de nybakade lussekatterna.

Ja, julen ger mig verkligen frid och lugn. Julstressen, som många talar om, är inget som biter på mig.

Första Advent firades som vanligt med kyrka och adventskaffe hos ambassadören. Därefter åkte vi till jullandet där vi även åt julbord det här året. Gott och mätta blev vi.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]