– it is not enough to do your best. You must know what to do – then do your best.

Jul

Välkommen jul

Jag ska väl egentligen inte klaga över att få en stunds kvalitetstid med yngsta dottern men det tar mig så emot att än en gång behöva spöka ut mig till Halloween. Spooky står mig upp i halsen. Jag får verkligen tvinga mig själv… och dessutom måste vi komma med något till det gemensamma matbordet. Jag kommer nog ta en enkel väg och åka via affären…

SEN – får jag äntligen välkomna julen. Nu åkte visserligen ljusslingorna fram igår och de lyste så fantastiskt vackert på alla fönsterbrädår. Pepparkakor och mitt goda julte har också innahandlats och nu ska här börja frossas i julkalendrar. Minsann, tror jag inte att Pelle Svanslös står först i kön.

Jag har också fått en fantastisk lust att baka. På lördag ska jag baka en omgång lussekatter och jag tror minsann att jag ska göra en omgång av min mormors sirapslimpa

Vi ska också åka till IKEA för där har julmaten anlänt.

En grön duk ska innhandlas.

Jag är redo. Välkommen JUL!

Du kanske också gillar

[instagram-feed]