Småprat

Väntar och räknar ner

Inget är väl som i väntans tider och just nu är det VÄNTAN och LÄNGTAN som cirkulerar mest i mitt huvud. Det är en vecka kvar till semester och en vecka kvar tills att jag sitter på planet till Sverige.

Det sägs att det är nyttigt att ha långtråkigt men jag vette katten om jag håller med om det just nu? För här är det riktigt långtråkigt och trisst. Dessutom har vi ruskigt dåligt väder. Ja, det är tillochmed bättre på hösten än vad det är nu för då är man i alla fall inställd på dåligt väder.

Jag försöker trösta mig med stickandet. Jag har klarat av två tröjor och en väst på kort tid och just nu gör jag en stickad kofta med luva till lillfisen.

Och så smider jag listor över vad jag vill göra medans jag är i Sverige och den börjar bli ganska lång 🙂 För att inte tala om inköpslistan. TUR att jag har sparade pengar det här året för om det ska rymmas en telefon, surfplatta till AB och ett besök på Iitala Outlet – jag då gäller det att ha både flytväst och fallskärm.

För att inte tala om listan om mat som jag ska äta. Isterband, stekt strömming, surströmming, räkor, kräftor…. ja den svenska maten lockar för tillfället.

Och så hoppas jag innerligt att det nu går bra för B medans vi är borta. Så att jag äntligen kan få mitt kök till hösten. Plus att jag verkligen längtar efter att få sätta klorna i ett mer inredningsbart hus. Att bo så här som vi har gjort nu de senaste två åren börjar ta på krafterna och jag vet inte hur mycket längre jag orkar ha det så här.

En kompis till mig tyckte att jag skulle göra en bok om ”Allt det här går att göra i en webergrill” och ja, det ligger något i det. Who knows – kanske borde jag göra en sådan bok?

Du kanske också gillar