Huset

Arbetet kan börja

Jag har då inte behövt gå och träna på gym den här helgen. Från morgon till kväll har vi nämligen tömt ovanvåningen och stuvat in allt så gott det gick i nedervåningen. Varje lite enskild pedal och burits ner för trappen och radats upp. Så nu är det bokstavligen knökafullt i alla rum förutom i den lilla tv-rumsoas som vi arrangerade.

Nu är det här en temporär lösning men det kändes viktigt att ha en liten reda bland all oreda. Där satt vi och åt hemmagjort caprisiosa och tittade på wm-finalen i fotboll. Nu tillhör inte fotboll min favortisport men det kändes som att det var ändå något jag borde se. Det blev en lam match enligt mitt tycke…

Nu är det inte många dagar kvar och på torsdagsmorgonen åker jag och lilla Disa till Sverige.

Nedräkningen har definitivt börjats.

Du kanske också gillar