Kors i taket. Här rusar tiden bara på och jag inser att min blogg och jag har ett stort relationsproblem 😉  Det vill liksom inte till sig.

Och då kan tros att vikt, träning och mat också hamnat på efterkälken – men tji fick ni. Det är faktiskt snarare tvärtom 😀

Jag har kommit i gång och tränat så det bara ryker om det. Just nu är spinning the big thing och jag bokstavligen älskar att jag hittat tillbaka till just denna idrottsform. Jag är gammal spinnare på den tiden jag fortfarande bodde i Sverige. Ja, jag var tillochmed spinninginstruktör.

Sen jag flyttade hit till Island så har jag inte riktigt känt igen mig. Förräns nu. Jag menar de tillochmed spelar en del låtar från ”gamla goda tiden”

I går inhandlade jag nya träningskläder –  i neongult. Jag får ta mig en selfie för att visa dessa totalt läckra kläder.

Maten fick väl en liten svacka under påsken – för att inte tala om all den choklad som vi proppar i oss under själva påsken. Men så länge träningen flyter på så är jag inte lika bekymrad över vikten längre. Jag har några kilon kvar att gå ner och förhoppningsvis hinner jag det innan ”beach 2015”

Du kanske också gillar

[instagram-feed]