Covid-19 Småprat

Samkomubann – dagur 11

En minst sagt social dag idag. Morgonen börjades med att prata i svenska radion. Programmet Vaken i P4. Berättade om hur den isländska nationen i princip flyttat sig online och hur vi tacklar dessa besvärliga tider.

Här kan du höra mitt inlägg i vaken

Jag har gått ut ur min cocong hemma och begav mig till jobbet. För första gången körde jag en podcast. Jätteläskigt och adrenalinet gick upp i 500 först men så jätteskoj och utvecklande. För den som vill försöka sig på isländskan så finns podcasten här.

Däreftet var jag online och pratade med min barndomskamrat Caroline Ekstrand och hennes kollegor och berättade hur tjejerna har det i skolan att även dem mer eller mindre förflyttat sig online, att de går i skolan en dag i veckan och att lilla Disa nu går i skolan på förmiddagarna.

Jag skickade Disa till skolan i dag. Det komer ett brev från Landlaeknir där det ville ge rådet att skicka de yngre barnen till skolan. Det kändes bra.

Nu ska jag snart bege mig hem för att fortsätta ge consultaion via Teams

I kväll ska jag gå på konsert hemma i soffan. Eythor Ingi, ni vet han som var med i Eurovision för några år sedan ska ha livekonsert på facebook.

Ha en fantastisk dag och var rädd om dig – wherever you are. 

Du kanske också gillar

[instagram-feed]