Covid-19

Samkomubann – dagur 12

Gleðileg fössari – fancy friday. 🙂 Det är temat på jobbet hos oss i dag. Dagen till ära bär jag rött. ??

Mitt i denna minst sagt kaostid strömmar så mycket positiv energi; influencer från jobbet, konserter på löpande band. På lunchen ska jag lyssna på Ari Eldjarn, islands främsta stand up comedian.

I går hörde jag på Eythor Ingi, och på lördag avlöper konserterna på löpande band. Först ut är Helgi Björns, en välkommen återupprepning från förra lördagen men därefter mina vänner, diskokungen Palli kör direktsänding av sina magiska uppträdanden.

Det rullar på facebook lite komik om att du ska sätta en öl i varje rum och gå på pubrunda. Det vore kanske inte fel 😉 I alla fall så ska vi ha afterwork på zoom i dag där hela avdelningen ska ta en öl tillsammans.

I alla fall ska jag arrangera att familjen inte sunkar i joggingkläder den här kvällen 🙂

Men för att ta en alvarig paus så har vi nu över 800 smittade, 2 dödsfall och 3 stycken ligger i respirator. De som nu tillkommit tillhör den gruppen som har varit satt i karantän sen en tid tillbaka vilket gör mig lugn på ett sätt eftersom här har Island lyckats lokalisera kärnan i problemet. Mina tankar går till de familjer som är drabbade.

Ha nu en härlig dag och ta väl hand om dig – where ever you are 

Du kanske också gillar

[instagram-feed]