Covid-19

Samkomubann – dagur 13

Det är en fantastisk vårvinterdag här i dag. Solen skiner och det har – kommit ännu mer snö – så efter lunch blir det ridning för hela slanten.

De sägs nu att vårt samkomubann kommer att fortsätta en bra bit in i april och 13 april, datumet då samkomubannid skulle upplösas, kan vi se som ett minne blott. Vår högsta chef tippade redan i förrgår på att det här varar en bra bit in i maj.

De som är sjuka ligger allt tyngre hållna på sjukhuset så det är minst sagt en orolig tid. Jag läser om dödsfall av yngre personer i övriga Europa vilket verkar som att viruset nu muterar sig än en gång och kan angripa alla åldersklasser. Desstuom kan även de som inte har underliggande sjukdomar bli riktigt sjuka.

Islänningen ruskar dock på vikingablodet och låter det här minsann inte trycka ner sig eller för den delen sabba helgstämningen. Arrangemangen flödar som aldrig förr och i kväll blir det nästan stressigt. 😉 Vi borde komma i Guiness Rekordbok för positiv thinking.

I går hade vi happy hour på zoom där hela avdelningen skålade tillsammans i en afterwork.

Det fick mig att gå igång, så i kväll har jag bjudit in B och flickorna till familjefesten ”samkomubannid” Vi ska ha förfest i tvättstugan. Därefter blir det quizz och tjejerna ska turas om att ställa frågor till resten av familjen. Det följs av pizzaparty i köket och kl. 20 börjar första konserten med Helgi Björns.

Klockan 21:30 har Karin lovat att hålla disko inne i sitt rum. Hon har nyligen satt upp nytt neonlyse längst med takkanten och då börjar även DJ Palli Oskar.

Påminner mig lite grand när jag och Caroline Ekstrand skulle ha picknick utomhus men vädrets makter satte stopp och vi körde plan B och hade istället picknick under bordet i köket. Kommer du ihåg?

Ha nu en fantastisk lördag och ta väl hand om dig – where ever you are 

Du kanske också gillar

[instagram-feed]