Småprat

VIP: ABBA – the voyage

Ja, det var en ordentlig ära att få deltaga i denna minst sagt upplevelserika händelse. ABBA ska äntligen återinta scenen och ger världen helt nyskrivna låtar.

Att de är genier har jag alltid veta och jag minns intervjun som gjordes med dem då det var 30 år sedan de lämnade scenen. Jag minns att de sa att det är svårt att komma tillbaka efter så lång tid eftersom det tar kål på myten, legenden och mystiken som skapats till det som ABBA har seglat in till att vara.

Och det är väl just därför som deras återförenande blir än mer genialt då de väljer en helt otippad väg. Holograms, avatars i en virtuell värld.

Att de dessutom väljer att släppa bomben över hela världen, inklusive Reykjavik är helt makalöst fantastiskt. Och jag måste faktiskt säga att VIP-bjudningen i SkyLagoon på Island slog alla med hästlängder.

Jag hade aldrig besökt det nyöppnade stället och det var precis så där underbart jag har hört dem säga det är. Vilken upplevelse!

Du kanske också gillar

[instagram-feed]