– it is not enough to do your best. You must know what to do – then do your best.

Höst Huset

Hemmahelg

Gäster i all ära -Halloween i all ära men när det varit mycket på gång under en längre tid så blir en helg helt utan några som helst planer – rena lyxhelgen. Inte nog med det så fick jag umgås med min man på tu man hand. Det tillhör inte rutinerna och det är mycket sällan som han brukar vilja följa med mig – särskilt när det står shopping på menyn.

På lördagen åkte vi först till IKEA och åt lunch. Julmaten fanns nu på menyn plus att de nu börjat bjuda på småkakor. Vi tittade också på nytt matsalsbord. Familjen blir större och större och det bord som vi har nu har vi egentligen vuxit ifrån.

Och dra mig på trissor, B tyckte det var helt okej att komma med till Smaralind, vårt stora shoppingcentra. Han behövde nya skor och har egentligen behövt det ganska länge. Det var helgerbjudande och han fick tag på ett par riktigt fina skor till bra pris. När han var klar gick han till sportsbar och tog sig en öl medans jag fortsatte shoppingen.

En fika på Te och Kaffe, den isländska motsvarigheten till Starbucks hanns också med. Julkaffet har anlänt och det smakade ljuvligt

Det blev en ny grön duk från IKEA och detta vackra ljuslyktehus.

Även söndagen gick i lugnets tecken. Jag fick äntligen den nya gardinen sydd och jag putsade nästan alla fönster. B städade på nedervåningen. Jag gick sedan lös på städningen på resten av övervåningen och finns det något härligare än ett välstädat hus? Söndagen avslutades så med ett besök på badhuset med en varm bastu och utepooler.

Nya gardiner med Dalahästmotiv. Nyputsade fönster dessutom 🙂

Du kanske också gillar

[instagram-feed]