Jul Julen 2022

Glad första advent

Det var nattsvart när Disa och Ronja tyckte det var dags att vakna och gå ut. Det var en stjärnklar och frostig morgon som mötte oss och det var riktigt mysigt att gå där i mörkret och se alla de vackra husen juldekorerade med lysen och adventspynt.

Advent är alltid en magisk dag för mig. Dagen då julmånaden börjar. Då vi tänder första ljuset och får en gemytlig svensk gudstjänst med svensktalande präst, skönsjungande svenska julsånger.

Disa tänder första ljuset

Att ha stor adventsfrukost är också viktigt och det kändes lite konstigt att de två äldre flickorna inte var hemma. De jobbar både två men AB kommer med till kyrkan och sen blir det adventsmiddag i kväll.

Stor adventsfrukost med bacon, ägg, vita bönor och våfflor

I dag börjar också Bakåtvänd Adventskalender, succén från förra året.

Du kanske också gillar