Småprat

Pannbiff är populärt

Här är det ruskigt ensamt för tillfället. B är i Norge och jobbar och de två äldsta flickorna befinner sig i Sverige. Ja, så det är bara jag och lillfisen hemma.

Just nu ligger hon ute och sover i vagnen.

Trots att vi är ensamma hemma försöker jag ha dagarna som vanligt och det lagas både riktig mat och vi hittar på saker som vi normat gör. Lite utav extra kvalitetstid för bara hon och jag. I går var vi i djurparken. Det gillades skarpt. Just det här att få springa omkring i princip hur hon ville men att dessutom få titta på djuren gjorde henne salig av lycka. Roligast var ”pippi” som hon kallar dem och ville helst inte går därifrån. Hon stod riktigt länge vid duvorna för att inte tala om hur skoj det var att jaga hönsen.

I dag ska vi nu först laga lite våfflor och sen ska vi ut till vår lilla skog för att avluta dagen med ett besök på badhuset. Jag köpte en ny badmössa till henne igår.

Och i kväll serveras pannbiff och jag måste erkänna att jag är smått förvånad men när jag tittar på besöksstatistiken så är det just pannbiff med lök som får många googlare att hamna här. Men så är det en klassiker också.

Trevlig söndag på er!

Du kanske också gillar