– it is not enough to do your best. You must know what to do – then do your best.

Filosofi

Then we take Berlin

Jag har firat varje större födelsedag med stor fest, pompa och prakt. Denna gången ville jag göra annorlunda. Att fylla 50 år kändes – rejält. Är jag gammal nu? Är 50 det nya 40? Blir du kanske inte äldre än du gör dig? Jag ser och känner helt plötsligt förändringar med utseende och kropp. Jag är duktig på att träna och mån om mitt yttre men ändå känns det rejält att bli just 50 år.

Så jeibbs, istället för att ordna en jättefest så åkte vi till Berlin istället.

Förra gången jag var i Berlin var någon gång på 80 talet. I alla fall innan muren rivdes. Det var en stor upplevelse att komma dit igen. Det var verkligen svårt att förstå hur fasansfullt det egentligen var vid CheckPoint Charlie.

I Berlin var det sommar. Underbart att få sitta ute på kvällarna. Underbart att gå i bara kortbyxor och lätta kläder.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]