Ny utmaning från favorit-tränaren Anna

Om jag förra året startade det nya året med att vara totalt ur form där vikten låg en bit över 80 kg och jag hade tillochmed svårt att knyta skorna, så går jag in i det här året med en helt annat läge. När jag upptäckte HIIT IT HARDER blev det starten till ett nyttigare, hälsosammare och starkare jag. Jag fick ganska snart ett reslutat. och sen dess har det blivit en del av vardagens rutiner.

Jag gick i mål någon gång på vårkanten men nämner det i ett av försommarens inlägg.

Dagbok 2022 ska alltså öppnas och startar med helt andra förutsätningar än för ett år sedan. Eller ja, vi sitter fortfarande hemma och jobbar och COVID är än mer påtaglig än i fjol. Däremot är mina rutiner med Anna redan inpräntade och jag ser fram emot många roliga, krävande och svettiga stunder framför youtube. Hon drog i gång med en ny 28-dagar challange: Sweat & Shred. Nu befann jag mig i Sverige och var förkyld när hon startade men IDAG gjorde jag detta 30 minuters Low Impact och förkylningen och julen har nog fått göra sitt 😉

Jag har dragit på mig några lyxkilon och dem ska vi nu jobba bort. Jag är fortfarande medlem i Wellobe och jag tycker det ger en bra bild på mat och träning.

SÅ VARMT VÄLKOMMEN 2022! Ett nytt starkt och hälsosamt år!

Du kanske också gillar

[instagram-feed]