Covid-19 påsk

Samkomubann – sumering

Lördag och söndag var vi bokstavligen insnöade. Stormen drog in och höll ett hårt grepp om Island ända fram till söndag kväll.

När stormen lagt sig kändes det som en befrielse att få gå ut. Det firades med att rida runt vår lilla sjö som ligger nedanför där vi bor. Jag och Disa var ute i närmare tre timmar.

Vi fick ett typiskt aprilväder där vi gått igenom alla väderlekar på en och samma dag. Snön biter sig fast emellan solglimtarna och det är fortfarande vitt ute.

De nya sifforna för i dag är glädjesiffror. Enbar 24 nya fall. Kanske börjar det vända på sig nu. Ännu är det dock lite för tidigt att ropa hej eftersom de som nyligen insjuknat kommer få en tuff tid framöver. Det verkar som att dag 10, 11 är de dagarna som är tuffast. Vi följer nyheterna om den brittiske Boris Johnson. Vi får väl hoppas att han är på bättringsvägen snart.

Disa fick sin five minutes of fame och hamnade i Morgunbladet, den största nyhetstidingen.

Så kom då äntligen finvädret. Onsdagen blev en fantastiskt vacker dag. Inte ett moln och det är första gången som vi kände värme!

På nyheterna säger de att vi nått kulmen. Det är fler som blir friska än vad som insjuknar. Det är ändå för tidigt att släppa på de hårda reglerna och det kommer en tuff tid framöver för dem som nyligen insjuknat.

Det går ändå åt rätt håll!!

Här håller vi nu hårt i varandra och det fantastiska låt som presenterades är verkligen helt fantastisk för att inte dela igen 

Du kanske också gillar

[instagram-feed]